Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving - Albert Einstein

07 Januari 2017

First day tanpa awak.

Assalammualaikum..

Last awak ws pukul 6.30 pagi tadi sorry awak saya tak online saya kurang sihat tertido terlajak pulak.
Sebenarnya chat awak tak sedih mana pun tapi air mata saya tetap mengalir. Saya rasa saya sedih!!
Tak dapat contact awak untuk sementara tapi jauh dasar hati saya saya doakan awak ok awak dilindungi awak dipermudahkan urusan dan dapat mengukirkan senyuman disana. Biar la saya kat sini berendam air mata rindukan awak. Sumpah saya rindu saya tak tipu. Sungguh teruji sangat kesetiaan ni saya rasa teruji amat. Tapi saya masih boleh control diri saya untuk behave jangan nangis sangat alah awak g kursus je nak dapat keje yang elok yang baik tu impian awak kan? saya tahu saya tak kan halang minat awak.

Hasil carian imej untuk menangis

Awak lambatnya masa berjalan tanpa awak disisi temani saya. Saya perlukan awak and saya makin sedar cinta tu dah beralih pada diri awak. Awak mampu buat saya hidup kembali awak kembalikan apa yang telah hilang. Jujur saya cakap saya sayangkan awak,.Saya janji saya tunggu awak. Moga ada jodoh diantara kita. Saya tak mampu untuk bersama yang lain saya tak boleh saya boleh dengan awak.

"jiwa ini perlukan muuuuu"

Awak saya suka tengok langit sebab kita dibawah langit yang sama dan kawasan tempat yang sama. Sana hujan sini pun hujan sana panas sini pun panas. Bila saya tengok saya rasa kita dekat sangat sangat. Cuma kita tak boleh contact kan? 10hari pemilihan terakhir saya doakan awak dapat dan hari seterusnya rekruit moga rezeki ada pada awak.

"hari ke-10" dapat tak awak??


Awak ingat tak masa awak nak tackle saya dulu saya cakap saya tak cintakan awak lagi tapi awak cakap awak dah cintakan saya. tak lama lepas tu sampai sekarang saya dah cintakan awak mungkin lebih daripada arwah. Saya hargai sangat kehadiran awak. 

Hasil carian imej untuk cinta

Awak saya dah buat macam macam tapi saya tetap ingat awak. Saya tak kehilangan awak kan? saya tak sanggup saya sayangkan awak. saya tak lalu nak makan hari ni saya rindu awak saya tak boleh nak makan.mungkin sebab saya demam kowt tu rasa macam ni entahlah awak. rasa macam nak je g tengok awak kat sana tu tapi saya sabar nasib ade nas sekurang2nya ada tempat nak bercakap.

Jaga diri kat sana tau makan minum. Doa banyak banyak. 163day without u tapi awak sentiasa ada dalam hati.

ok la saya nak tengok gambar awk nak stalk awak. Kalau kita ditakdirkan ada jodoh saya janji saya akan sayangkan awak saya akan setia dengan awak sampai bila bila. 

"imissurus"

Tiada ulasan: