Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving - Albert Einstein

16 Januari 2017

Awak dapat ye?

Assalammualaikum..


*this song for youuuuuuu*

Awak hari ni dah genap 10hari pemilihan akhir. Awak cakap dalam masa 10hari awak tak balik maknanya awak dapat. Serius?? saya tunggu daripada pagi tadi tunggu awak call kowt nak bagi tahu awak dapat untuk rekruit 6bulan ni tapi tak call pun tak pe lah awak buzy kowt.saya faham awak.

Tadi masa zohor saya ws rina tanya pasal rina tak tahu pasal awak pun. nanti dia tanya mama awak. adik awak ws saya elok je baik macam awak. dia cuba nak kenal dengan saya tau. lepas tu dia send nak friends kat wechat and be my follower kat ig. hihi sya terima je tau sebab saya rasa kehadiran saya disambut dengan baik.

Tapi saya takut nak ws mama tanye pasal awak takpe la take it easy slow-slow kan. saya fully doakn yang terbaikn untuk awk. allhamdulillah awak dapat keje tu yes lepas ni fikir la hubungan kita pulak boleh pergi jauh ke tak awak?

Awak semakin hari semakin saya faham untuk berdikari tanpa awak. awak tak tinggalkan saya pun kan? awak just g belajar kat tempat baru. tahniahhhhhhhh!! im proud of you.. so take care tau kat sana nanti kita jumpa lagi..saya rindukan awak sangat-sangat tapi saya tahan je..alah 6bulan kejap je kan awak? ok 6-1=5bulan lagi yeahhhhhh bila dah berjaya jangan lupakan saya..

Awak memang la saya ramai kawan lelaki tapi diorg just kawan macam antara adik dengan abang tak lebih sebab diorg pun ade masing-masing hati kena jaga.

Saya masih setia pada awak ok... trust me adik awak cakap "jangan risau abg setia" hihi..saya doakan semoga kita ada jodoh untuk berjumpa..biarlah jarak ini memperbaiki kelemahan kita kan? rindu tapi tak gaduh pun cuma saling mendoakan antara satu sama lain kan? thank you. saya dapat rasakan doa awak untuk saya..saya sayang awak yeayyy!! 

TAHNIAH!! im so proud of you.

Your future wife,
mira...Tiada ulasan: