Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving - Albert Einstein

12 Januari 2016

Hanya Allah yang tahu.

Assalammualaikum,

Pergilah sayangku..


Saya terlalu rindukan arwah sangat2..tadi kawan kat poli cakap ayat saya status saya semua mnyentuh perassan diorg..semua tentang awak..hmm permintaan diorang supaya saya aktifkan blog dan tulislah semua tentang awak dalam buku 2..

Mungkin dengan cara 2 orang tak hentam saya..ye saya ada terfikir untuk buat buku tentang kita sejak saya kenal awak lagi..awak sangat2 teristimewa untuk saya sayang..

Awak saya msih sygkan awk,,saya xnk cari pengganti awk,,sbb awak dh jnji nk khwin dengan sya kan? ingat tak jnji kita berdua? saya sentiasa ingt awk tahu x?

Awak tunggu la saya kat syurga saya nak jd bidadari awak kat sna untuk selama2nya,,saya xsggup tanggung rindu yang tak terbalas ni..awak pergi terlalu awal sayang terlalu awal..

Dulu awak pernah mintak saya pergi sekarang awak pulak yg pergi untuk selama2nya..awak muncul la dalam mmpi saya..sya terlalu rindukan awak smpai sya rasa awk msih ada lg..

Bagai dalam mmpi semuanya hilang sekelip mata..Ya Allah...

Saya tak pernah terbayang awak akan pergi sejauh ni terlalu jauh awak..

Insha-Allah saya sedang berusaha untuk buat buku kita sayang..Awak sya tenang tgok wajah awak syg..orang cakap klau kita tngok pasangan kita tenang je mknanya di jodoh kitaa haa awk jodoh saya..ya awak sya yakin awk prnh ckp mcm 2 dulu dengan yakin aminnn moga2 jadi kenyataan ya di syurga Allah..

Masa kita masih bersama rmai yang doakan kita semoga smpai ke jinjang pelamin sbb muka kta hampir sama..eh same ke? Yelah awak same mknanya awak jodoh saya untuk selama2nya tp awak prgi dulu xpe awak smbut saya di syurga tau sayang..

YANG MASIH SETIA SAYANGKAN AWAK,
mira.

Tiada ulasan: