Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving - Albert Einstein

23 September 2014

#MYCyberSALE
ASSALAMMUALAIKUM,

Hai Reader,


Syukur Alhamdulillah hari ni hujan Rahmat dekat tempat saya tau. Best sejuknyaa.
Sebenarnya hari-hari saya bukak email sebab takut ada pihak sent email urgent nak bagi tahu kan jadi saya ada terbaca satu email dari pengirim manager bookcafe Hairul Faizal daripada pihak Bookcafe.

TERIMA KASIH TAU SEBAB PILIH SAYA KALI NI.

Saya pernah membeli buku online dalam 4/5buah buku hari tu punya promosi best cantik buku tu elok sangat selamat sampai dekat saya. Ok let's start the entry kali ini.

Saya tak percaya tau saya terpilih untuk mempromosikan buku-buku bookcafe ni. Rasa macam seronok sangat syukur sangat sebab ini pertama kali saya dapat untuk mempromosikan buku dalam #MYCyberSALE . Saya tak tipu memang semua buku-buku di bookcafe ni memang terbaik dari ladang tau!! try la dapatkan satu buku comfirm kalau tengok promosi rasa nak beli lagi. Saya rasa setiap kali promosi macam nak beli satu bookcafe terus tapi apakan daya tak mampu saya akan terus menyokong bookcafe secara online.

Sebelum terlupa bookcafe ada buat promosi di sesuatu tempat macam jelajah la area Malaysia hanya tempat-tempat yang terpilih sahaja. Nak mintak pihak bookcafe bukak kat Taiping Perak boleh tak sebab saya nak beli face to face pleasee :)

Wahai follower dan reader blog ku, yang mana tengah cari buku-buku islamik / buku-buku islam / buku-buku cerita / buku-buku apa-apa sekali pun boleh dapatkat di laman web tetera di bawah ini.
Promosi besar-besaran, #MYCyberSALE selama 3 hari di Bookcafe.com.my
(29 September - 1 Oktober 2014)


Daftar sekarang juga di sini: http://bookcafe.com.my/newsletter


5 HARI SAHAJA LAGI UNTUK #MYCyberSALE.


- Like FB PTS
Jangan lupa untuk pilih BUKU TERBARU & HANGAT DI PASARAN.

MURAH DAN BERPATUTAN. MARI KLIK-KLIK.

SEMUA BUKU KINI DIHUJUNG JARI ANDA. SELAMAT MEMBACA DARI SAYA.

Tiada ulasan: