Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving - Albert Einstein

27 Oktober 2012

soulmate?

Assalammualaikum..hai ok kali ni dh 3entry entah knpa seronok sgt kowt? ok2 hari ni aku pergi kenduri nisyak rmh tikah aziera dan kak tasha..masa aku on the way p rmh cyak dgn kwn2 yg lain..aku bwk moto slow dgn harapan jumpa dgn dia..penuh sgt hati ni berharap pd allah..dan mnyatakan "aku rindu dia.." tiba2 time aku bwak moto aku terperasan mto biru tepi2 warna hijau hah pakwe aku 2...seronoknya tuhan ja yg tahu (': mcm tau2 ja?

dia bwk adk dia..adk dia pkai baju pink! comellnyaa..dia peluk adk dia..penyayang!! 
dia tnya dkt adk dia 'kenal xkak ni?' adk dia tgok aku 'x?' so aku ckp lah "muka xsama pun!?"
adk putih abg gelap sikit so kami berhenti selama 10minit..aku tgok adk dia aku ckp "abg garang x/" adk (angguk ja)

aku:syg abg x?
adk:syg?
aku:syg semua abg2?
adk:syg?..
aku:adk peluk abg kuat2 tau nnti jatuh (':
adk:(peluk sungguh2)
aku;adk akk nk ikut p rmh opah?
adk:(diam ja)

lepas 2 kami blah dia pergi pusing balik aku p masuk tebuk..jalan asing2..then sebelum balik rmh aku jumpa dia lg..aku ajaq dia p rmh hanis sepupu diaa..kami lepak smpai pkul 5ptg..mak anis usik dia ckp nk nikah kan hanis dgn dia..aku mmpu senyum ja dia hantar aku smpai rmh aziera sbb dia nk p merayau,,ok2 degil betul dia ni..hmmm dia ckp nnti dia bwk adk dia lg..alhamdulillah aku gembira sgt2 ya allah..aku sntiasa berharap pdamu ya allah agr dia jodohku di masa akn dtg dan kekal selamanya..

Jika awak sudah memiliki saya nanti, sayangilah saya seperti ibu awak menyayangi awak. Lindungilah saya seperti ayah awak melindungi awak ♥

2 ulasan:

Aimi Syahirah berkata...

Salam. Wah nice blog! Jom baca sini.. Hati2 tau dear.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/vincent-lee-fong-lelaki-penipu-ini.html

Aimi Syahirah berkata...

Salam. Wah nice blog! Jom baca sini.. Hati2 tau dear.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/vincent-lee-fong-lelaki-penipu-ini.html